- Επικοινωνίστε μαζί μας

Στείλτε μας ενα μήνυμα για οτιδίποτε σας απασχολεί σε σχέση με την LITINAS-ALOE, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Διεύθυνση

42nd km National Road Athens-Lamia, 19011, Avlonas of Athens - Greece

- Στείλτε μας μήνυμα

  Προφίλ

  Η βιομηχανία Litinas Aloe δημιουργήθηκε με σκοπό την επεξεργασία φύλλων Aloe vera (Αλόη βέρα) για την παραγωγή σταθεροποιημένου Πόσιμου Gel καθώς και φυσικών προϊόντων υγείας και ομορφιάς με υψηλή περιεκτικότητα σε Aloe vera (Αλόη βέρα). Η έδρα και το εργοστάσιο της μονάδας μας είναι στον Αυλώνα Αττικής, σε ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας είναι μέλος του Ομίλου ALFA.

  Στόχος μας είναι η αξιοποίηση του είδους Aloe barbadensis Miller (Aloe vera), ενός φυτού με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, καταγεγραμμένες από την παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία στο πέρασμα των χρόνων, το οποίο καλλιεργείται συστηματικά στην Ελλάδα από το 1995 με μεγάλη επιτυχία. Προμηθευτές μας θα είναι παραγωγοί/καλλιεργητές οι οποίοι θα διαθέτουν απαραιτήτως πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας.

  Το νέο υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών εργοστάσιό μας ακολουθεί τα διεθνή standard ποιότητας. Η δυναμικότητα επεξεργασίας αγγίζει τους 20 τόνους  φύλλων Aloe vera (Αλόη βέρα) ανά βάρδια λειτουργίας.

  Το σύνολο της επένδυσης καλύπτεται από ίδια κεφάλαια. Τα αυτοματοποιημένα συστήματα και τα μηχανήματα παραγωγής προηγμένης τεχνολογίας που αποτελούν τον βιομηχανικό εξοπλισμό της μονάδας μας, σε συνδυασμό με τις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους μας αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζουν τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά των τελικών προϊόντων διατηρώντας ταυτόχρονα τα δραστικά συστατικά της Aloe vera (Αλόη βέρα). Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εφαρμογή της μεθόδου της ψυχρής παστερίωσης που θα ακολουθείται κατά την παραγωγική διαδικασία.


  Τα φύλλα Aloe vera ( Αλόη βέρα ) που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των προϊόντων μας, διαθέτουν πιστοποίηση βιολογικής γεωργίας μέσω της συνεργασίας μας με τον ελληνικό οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων «ΔΗΩ».

  Το όραμά μας είναι η δημιουργία μιας πρότυπης Ελληνικής μεταποιητικής μονάδας προηγμένης τεχνολογίας, με άμεσους συνεργάτες καλλιεργητές με ευαισθησία στην βιολογική καλλιέργεια. Βρισκόμαστε ήδη σε συνεργασία με πολλούς πιστοποιημένους παραγωγούς και προχωράμε σταδιακά, καθημερινά και με σταθερά βήματα σε νέες συνεργασίες ώστε τα προϊόντα μας να φτάσουν από την Ελλάδα, σε κάθε άκρη του κόσμου.