Γίνε προμηθευτής μας

Η βιομηχανία Litinas Aloe πιστή στο στόχο της παραγωγής υψηλής ποιότητας σταθεροποιημένου gel Aloe vera (Αλόη βέρα) από φύλλα πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, απευθύνεται σε παραγωγούς του είδους Aloe barbadensis Miller οι οποίοι οφείλουν να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις προκειμένου να γίνουν συνεργάτες προμηθευτές μας:

  • Η καλλιέργεια πρέπει απαραιτήτως να είναι βιολογική, πιστοποιημένη από αναγνωρισμένο διεθνή ή ελληνικό οργανισμό πιστοποίησης βιολογικής καλλιέργειας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τον οργανισμό «ΔΗΩ» για την πιστοποίηση της παραγωγής προϊόντων Aloe vera (Αλόη βέρα) από φύλλα τα οποία θα προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια και μόνο. Κατά τη φύτευση και την καλλιέργεια των φυτών σας επιτρέπεται ΜΟΝΟ η χρήση της Βιο Αλόης (μείγμα αποστειρωμένης κοπριάς και κομπόστ) της εταιρείας Assos. Η Βιο Αλόη έχει ελεγχθεί από τους γεωπόνους μας και είναι ειδική για την καλλιέργεια της Aloe vera (Αλόη βέρα). Μην χρησιμοποιείτε λιπάσματα ή άλλα βιολογικά σκευάσματα.
  • Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για την επίτευξη σταθερής ποιότητας υψηλών προδιαγραφών, οι συνεργάτες παραγωγοί μας οφείλουν να προμηθεύονται πολλαπλασιαστικό υλικό (φυτάρια) του είδους Aloe barbadensis Miller και μόνον (γένος Aloe), από εγκεκριμένα φυτώρια με βιολογική πιστοποίηση. Ενδελεχείς έρευνες των γεωπόνων μας κατέδειξαν πως η ποικιλία του ανωτέρου είδους διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία διασφαλίζουν τη διατήρηση σταθερής ποιότητας τελικών προϊόντων.
  • Ως ελάχιστη αποδεκτή καλλιέργεια για να γίνει κάποιος προμηθευτής μας ορίζεται αυτή των 1.000 φυτών, που αναλογικά αντιστοιχούν σε έκταση ενός στρέμματος.
  • Οι καλλιεργητές οι οποίοι πληρούν τους παραπάνω όρους, αλλά και εκείνοι οι οποίοι θα είναι σύντομα έτοιμοι, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο συνεργατών καλλιεργητών και το αποστείλουν στη διεύθυνση: info@litinas-aloe.gr

Το όραμα μας είναι η δημιουργία μιας πρότυπης Ελληνικής μεταποιητικής μονάδας προηγμένης τεχνολογίας, με άμεσους συνεργάτες καλλιεργητές με ευαισθησία στην βιολογική καλλιέργεια

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης συνεργατών:
ΤΗΛ.: 22950.98842