#Fact 2
Τα δοχεία airless σφραγίζουν αεροστεγώς και εμποδίζουν την έκθεση των προϊοντων στους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Aποτρέπουν την οξείδωση των προϊόντων και την αλλοίωση συστατικών που είναι πιο ευαίσθητα, (δραστικά, οι βιταμίνες, τα ένζυμα κτλ. ) και ευνοείται η σταθερότητά της φόρμουλας.
Με την απομόνωση του προϊόντος μέσα στο δοχείο αποφεύγεται η επιμόλυνσή τουμε μικροοργανισμούς, φαινόμενο το οποίο θεωρείται από τους βασικούς λόγουςαλλοίωσης της ποιότητας του προϊόντος.
Τέλος, τα δοχεία airless παρέχουν σταθερή και ελεγχόμενη δόση με αποτέλεσμα να μηνσπαταλάται προϊόν και να χρησιμοποιείται μέχρι τέλους.