Εγκαταστάσεις

Η έδρα και το εργοστάσιο της μονάδας μας βρίσκεται στον Αυλώνα Αττικής, σε ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας είναι μέλος του Ομίλου ALFA. Το νέο υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών εργοστάσιό μας ακολουθεί τα διεθνή standard ποιότητας και η γραμμή παραγωγής αγγίζει τους 20 τόννους φύλλων Aloe vera (Αλόη βέρα) ανά βάρδια λειτουργίας.

Τα αυτοματοποιημένα συστήματα και τα μηχανήματα παραγωγής προηγμένης τεχνολογίας που αποτελούν τον βιομηχανικό εξοπλισμό της μονάδας μας σε συνδυασμό με τις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους μας αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζουν τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά των τελικών προϊόντων διατηρώντας ταυτόχρονα τα δραστικά συστατικά της Aloe vera (Αλόη βέρα). Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εφαρμογή της μεθόδου της ψυχρής παστερίωσης που θα ακολουθείται κατά την παραγωγική διαδικασία.

Τα φύλλα Aloe vera ( Αλόη βέρα ) που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των προϊόντων μας, διαθέτουν πιστοποίηση βιολογικής γεωργίας μέσω της συνεργασίας μας με τον ελληνικό οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων «ΔΗΩ».

Το όραμά μας είναι η δημιουργία μιας πρότυπης Ελληνικής μεταποιητικής μονάδας προηγμένης τεχνολογίας, με άμεσους συνεργάτες καλλιεργητές με ευαισθησία στην βιολογική καλλιέργεια. Βρισκόμαστε ήδη σε συνεργασία με πολλούς πιστοποιημένους παραγωγούς και προχωράμε σταδιακά, καθημερινά και με σταθερά βήματα σε νέες συνεργασίες ώστε τα προϊόντα μας να φτάσουν από την Ελλάδα, σε κάθε άκρη του κόσμου.

Σας παρουσιάζουμε το νέο υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών εργοστάσιό μας. Μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα που ακολουθεί τα διεθνή standard ποιότητας.